God helg och gott nytt år!

Engelska

2014 kommer att bli ett spännande år. Horizon 2020 drar igång och öppnar ännu fler utlysningar. Participant Portal är en portal för Horizon 2020 information.  Aktuella utlysningar inom Horizon 2020 finns här. På våren kommer biblioteket tillsammans med Bibliotekshögskolan arrangera två dagar kring publicering och vetenskaplig kommunikation.

Vi på biblioteket kommer också att dra igång med ett projekt kring ORCID, unikt forskarid, och CRIS som är ett system för aktuell forskingsprojektsinformation. I projektet kommer  ävenfolk från andra delar av högskolan att ingå.

Innan det är dags att ta ledigt för helgerna så vill vi lyfta upp inlägg och påminna om att registrera publikationer i BADA. Sista datum för att registrera 2013-års publikationer är den 17 januari 2014.

Instruktioner för hur du registrerar i BADA.

Frågor och svar om att registrera i BADA.

helgPieta Eklund

 

Pieta Eklund
at
Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare.

Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.
Det här inlägget postades i Allmänt, BADA och märktes , , , av Pieta Eklund. Bokmärk permalänken.

Om Pieta Eklund

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.