Forskningsbibliotekens nya roller – revisited

Det var inte många dagar sedan jag skrev en sammanfattning av dagen då forskningsbibliotekens nya roller diskuterades men vill du titta på presentationerna, som filmades, så har Jonas Olsfelt från biblioteket vid Halmstad högskolan skrivit ihop ett inlägg där han länkar till alla presentationerna.

Filmerna från konferensen Forskningsbibliotekens nya roller.

Uppdatering 2014-02-11, kl 14:51. Maria Ohlsson från Lunds universitetsbibliotek har sammanfattat med hjälp av Storify tweetsen från dagen. Se nedan eller klicka på länken för att komma till sidan.

Pieta Eklund

Pieta Eklund
at
Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare.

Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.
Det här inlägget postades i Allmänt, Vetenskaplig kommunikation och märktes av Pieta Eklund. Bokmärk permalänken.

Om Pieta Eklund

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.