Låna en forskare

ForskarFredag finns för att minska avståndet mellan akademi och allmänhet. I Sverige och i Europa har det bjudits på aktiviteter för att skapa nyfikenhet för forskning. “Låna en forskare” är en av aktiviteterna som Högskolan i Borås hade under dagen. Hundratals barn i Borås skolor har fått ta del av aktiviteten. Läs vad barnen tyckte om dagen och titta på videon!

Pieta Eklund
at
Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare.

Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.
Det här inlägget postades i Högskolans forskning, Vetenskaplig kommunikation av Pieta Eklund. Bokmärk permalänken.

Om Pieta Eklund

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.