Bibliotekets nya webb

Vi har efter många månaders jobb släppt bibliotekets nya webb. Det mesta av det gamla är fortfarande kvar men vi har strukturerat om lite samt att vi har skapat en ingång för forskare. Syftet med ingången är att forskare och forskarstuderande kan snabbt hitta sådant som vi tänker är relevant för forskare och som vi på biblioteket kan hjälpa med, så som publiceringsstöd, om BADAoch stöd att i sista fasen av avhandlingsarbete. Vi hoppas att du kommer att hitta det du behöver. Tips på utvecklingsidéer tas tacksamt emot.

I samband med släppet så har även BADA anpassats utseendemässigt till Högskolans nya webb. Om något ser galet ut där så hör av dig!

Pieta Eklund

Detta inlägg är publicerat under Allmänt och märkt , av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.