Ny resurs på biblioteket: OECD iLibrary Education

Engelska

Biblioteket prenumererar sedan ett tag tillbaka på OECD iLibrary Education.

OECD (Organisation for Economic Cooperation and Development) är en internationell samarbetsorganisation för ekonomisk utveckling. Via OECD iLibrary Education, som vi har tillgång till, hittar du e-böcker inom utbildning och undervisning.

Du kan ju t.ex. läsa publikationen Quality Matters in Early Childhood Education and Care: Sweden 2013
Quality Matters in Early Childhood Education and Care: Sweden 2013 | OECD Free preview | Powered by Keepeek Digital Asset Management Solution

Pieta Eklund

Detta inlägg är publicerat under Informationsresurser och märkt , av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.