Libraries, black metal and corporate finance

Engelska

Idag släpps en ny rapport inom Vetenskap för profession. Den här gången är det en antologi med urval av presentationer och seminariepapers från konferensen från i höstas som avslutade Bibliotekshögskolans 40-års jubileumsåret. Presentationerna och papers handlar om utbildning och forskning inom biblioteks- och informationsvetenskap.

Artiklarna handlar om bl.a. skillnader och likheter mellan de nordiska bibliotekssystemen, om bokcirklar, om synen på barnen, lite om norsk black metal, om informationskällor inom företag och om utbildningen med speciell fokus på digitalisering som förnyare av utbildningen.

Hela rapporten Libraries, black metal and corporate finance: Current research in Nordic Library and Information Science: Selected articles from the 40th anniversary conference of the Swedish School of Library and Information Science finns i sin helhet i BADA.

libraries

Pieta Eklund

Ett svar på ”Libraries, black metal and corporate finance

  1. Pingback: Libraries, black metal and corporate finances | Biblioteksbloggen

Kommentarer är stängda.