Dubbelt upp: två spikningar

Idag hände något som inte hänt på BLR tidigare, tror vi i alla fall. Vi hade två spikningar under dagen. Först ut idag var Richard Baldwin från Institutionen för pedagogik. Han spikade sin avhandling heter Changing practice by reform. The recontextualisation of the Bologna process in teacher education kl 11 vid björkarna. Disputationen sker den 20 september.

Den andra var Hanna Maurin Söderholm från Institutionen för biblioteks- och informationsvetenskap/Bibliotekshögskolan. Hon spikade sin avhandling kl 13 vid björkarna. Hennes avhandling heter Emergency Visualized: Exploring visual technology for paramedic-physician collaboration in emergency care. Hanna disputerar den 19 september.

Pieta Eklund

Detta inlägg publicerades i Avhandlingar, Högskolans forskning av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.