Värma upp inför open access-veckan

Engelska

Nästa vecka är det dags för den internationella open access-veckan. Det kommer att uppmärksammas i den här bloggen men innan det så kan du värma upp med att läsa Richard Poynders serie av intervjuer State of Open Access med många topp-namn inom open access. Dessa personer är relativt överensstämmiga med att det har utvecklingen har gått framåt med stora kliv under det senaste decenniet samtidigt som det finns många problem att överkomma när det gäller bl.a. implementeringen av open access.

Pieta Eklund

Detta inlägg publicerades i Open access och märktes av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.