Använd statistiker i din forskning

Engelska

Ibland skulle man behöva använda en statistiker för att analysera forskningsdata. I bloggen BioMed Central blogg har Jeff Leek skrivit en guide i hur data ska delas med en statistiker. Syftet med inlägget är att de som behöver konsultera en statistiker kan göra det utan större problem.

Läs inlägget How to share data with a statistican.

Pieta Eklund

Detta inlägg är publicerat under Forskningsdata och märkt av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.