God helg och gott nytt år!

Engelska

2014 kommer att bli ett spännande år. Horizon 2020 drar igång och öppnar ännu fler utlysningar. Participant Portal är en portal för Horizon 2020 information.  Aktuella utlysningar inom Horizon 2020 finns här. På våren kommer biblioteket tillsammans med Bibliotekshögskolan arrangera två dagar kring publicering och vetenskaplig kommunikation.

Vi på biblioteket kommer också att dra igång med ett projekt kring ORCID, unikt forskarid, och CRIS som är ett system för aktuell forskingsprojektsinformation. I projektet kommer  ävenfolk från andra delar av högskolan att ingå.

Innan det är dags att ta ledigt för helgerna så vill vi lyfta upp inlägg och påminna om att registrera publikationer i BADA. Sista datum för att registrera 2013-års publikationer är den 17 januari 2014.

Instruktioner för hur du registrerar i BADA.

Frågor och svar om att registrera i BADA.

helgPieta Eklund