Två spikningar i veckan

Den här vecka har vi haft två spikningar.

Först ut var Rikard König från Handels- och IT-högskolan. Han kommer att disputera med avhandlingen Enhancing Genetic Programming for Predictive Modeling den elfte mars. Disputationen sker i M404 med början kl 13:15.
Lill Langelotz var den andra som spikade sin avhandling. Hon är också en av Bibliotek-och läranderesursers egna medarbetare och den första BLR:are som spikar. Hon kommer att disputera med sin avhandling Vad gör en skicklig lärare? En studie om kollegial handledning som utvecklingspraktik den 14 mars i C203 med början kl 13:00.

Nästa kommer ytterligare två personer att spika sina avhandlingar, en från IH och en från THS. Det ser vi framemot.

Pieta Eklund

Detta inlägg publicerades i Avhandlingar, Högskolans forskning av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.