Två nya rapporter

Vår rektor skriver i sin blogg om de två nya Vetenskap för profession-rapporterna som har kommit under detta år.

Samverkan för hållbar stadsutveckling och tvärsektoriell samsyn handlar om “hur sociala risker hanteras i samverkan mellan olika aktörer”. Rapporten släpptes i början av februari. Den andra rapporten, Ledarskap i vården. Att möta media och undvika personfokuserade drev, handlar om hur chefer påverkas av att bli personligt fokuserade i media. Den släpps idag

Tidigare rapporterna i serien finns också i vårt digitala arkiv. Ta en titt vad det har skrivits om tidigare i serien.

Pieta Eklund

Detta inlägg är publicerat under Vetenskap för profession av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.