Biblioteket söker en bibliotekarie

Vi söker en bibliotekarie för en tillsvidaretjänst. Tjänsten är inriktad mot e-publicering, Open Access och vetenskaplig kommunikation. Du kommer att arbeta med och utveckla våra bibliotekstjänster för forskare, bibliometri och publikationsdatabasen.

Du ska ha en examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande, goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, breda IT-kunskaper och förståelse för utbildnings- och forskningsfrågor.

Upplysningar om anställningen lämnas av bibliotekarie Pieta Eklund tel 033- 435 59 52 (fram t o m vecka 29), bibliotekschef Svante Kristensson tel 033- 435 44 86 (tillgänglig fr o m vecka 31), eller Klaz Arvidson, funktionsansvarig för Digitala tjänster tel 033-435 44 07 (tillgänglig fr o m vecka 33). Under vecka 30 har vi tyvärr ingen som kan besvara frågor utan ber intresserade att återkomma under vecka 31. Fackliga företrädare är Carina Théen för Saco-S och Mikael Gunnarsson för OFR. Fackliga representanter nås via högskolans växel tel 033- 435 40 00.

Sista ansökningsdatum är den 28 augusti 2014.

Läs annonsen!

Detta inlägg publicerades i Allmänt av Forskningsrelaterat. Bokmärk permalänken.

Om Forskningsrelaterat

Bibliotekarie och doktorand som tycker att bibliotekets forskarstöd är intressant, speciellt publiceringsstöd och open access. Skriver en avhandling om samarbete mellan bibliotekarier och forskare. Librarian and a PhD Student working with library research support with main focus on publishing support and open access. Writing a doctoral dissertation on collaboration between librarians and researchers.