Forskarstöd på Biblioteket

Engelska

För att uppmärksamma och utveckla bibliotekets forskarstöd har vi på Biblioteket skapat ett strategiskt forskarstödsteam. Teamets uppgift är att arbeta med hur vi kan marknadsföra, utvärdera och utveckla vårt forskarstöd så att det bättre kan stödja högskolans forksning.

Den strategiska består av representanter från blibliotekets funktioner: Media, Digitala tjänster och Utbildning.

För tillfället är våra huvudsakliga stödområden fokuserade på: publicering, bibliometri, informationssökning, referenshantering, fjärrlån och inköp. Teamet består av Thomas Nyström, Karin Süld, Martin Borg och Karin Ekström.

Thomas Nyström Karin SüldMartin BorgKarin Ekström

Vi försöker att förbättra sammarbetet mellan bibliotekets olika funktioner, samt utveckla sammarbeten med andra nyckelfunktioner kring forskarstöd som exempelvis Högskolans arkiv och Grants and Innovation Office. Detta för att kunna ge ett mer enhetligt och övergripande forskarstöd.

Om du har några frågor kring vårt forskarstöd eller om du har förbättringsförslag tar vi gärna emot detta mejla någon av oss eller skicka ett mejl till biblioteket@hb.se.

Text: Thomas